Inloggen
Registreren

Licht is reflectie. Het enige wat wij als mens van licht kunnen zien is de lichtbron en het vlak waar het licht op reflecteert. Daglicht verandert voortdurend van sterkte, terwijl de kleur (het spectrum) van het licht  steeds verandert van samenstelling. Een koude winterdag is blauwig van kleur en een warme zomerdag is roder van kleur, maar toch zijn beide kleuren daglicht. Om een goed lichtbeeld te krijgen heeft u een complete lichtreflectie nodig. Deze reflectie wordt bij kunstmatig licht opgewekt door fosforpoeders in een tl buis of door de hoeveelheid leds in een ledlamp. Daglicht bestaat uit zichtbaar licht, ultraviolet licht en infrarood licht.

Lees meer: Wat is daglicht

truelight pdf

Herroepingstermijn en retourkosten

Als consument heeft u 14 dagen de tijd om de ontvangen producten zonder opgaaf van redenen te retourneren, te beginnen op de dag van levering van de producten. Tijdens deze termijn [de zichttermijn] dient u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U zult het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken, voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.  Gepersonaliseerde producten worden niet teruggenomen, meer informatie hierover vind u onder: webwinkelinformatie.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Als u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, zult u het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en in de originele verpakking binnen 14 dagen na de melding van herroeping retourneren, conform de door ons bovenstaande verstrekte redelijke en duidelijk instructies. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw annulerings aanmelding terugstorten mits het product reeds in goede orde ontvangen is. Dit houdt in: de onbeschadigde lamp of het onbeschadigde armatuur inclusief alle toebehoren in een complete en onbeschadigde verpakking.

Mocht u een deel van de bestelling terugsturen, worden alleen de kosten van de teruggestuurde producten teruggestort. De verzendkosten voor het terugsturen van de producten zijn altijd voor uw rekening.

De wet koop op afstand geldt alleen voor consumenten aankopen, voor zakelijke aankopen gelden onze B2B algemene voorwaarden.
Voor de terugbetaling hebben we uw bankgegevens nodig. Houd er rekening mee dat het bankrekeningnummer dat u opgeeft, hetzelfde moet zijn als die waar u de betaling aan de webshop mee gedaan heeft om frauduleuze terugbetalingen te voorkomen. 

Om voor vergoeding van de teruggestuurde artikelen in aanmerking te komen dient u gebruik maken van onderstaand retourrecht formulier. Zonder dit formulier in de doos is het voor ons niet mogelijk om te achterhalen van wie de teruggestuurde artikelen zijn en kunnen wij geen geld retourneren! 

Download herroepingsformulier


Retouradres:

Naturalite Benelux BV
Afdeling Truelightdaglichtlampen.nl
Ruinerdijk 20
7964 KW Ansen
e-mail: 
telefoon: 0522-473161
KVK 52846962
BTW NL85067266B01

 

Het artikel wat u zoekt zit helaas niet meer in ons assortiment.

{div class:module}{/div}

Wilt u advies?

Wij helpen u graag op weg met tips of een advies op maat.

E-mail:

Wij zijn ma t/m vr van 09.00-17.00 uur telefonisch bereikbaar: 0522-473161

Voor zakelijke projecten komen wij  graag bij u langs.