Inloggen
Registreren

Andere merken daglichtlampen geven blauw/wit licht weer als ze het een daglichtlamp noemen.
True-Light is anders,  True-Light is de  originele volspectrum daglichtlamp met een kleurechtheid van 96%  én uv-a en uv-b en geeft zo de zonnige zomerdag weer!
Geen blauw/wit licht, gewoon lekker buitenlicht! True-Light is de originele lichttherapielamp.

Langdurig gebrek aan daglicht heeft schadelijke gevolgen. Dit uit zich bijvoorbeeld in klachten zoals vermoeidheid, winterdepressie, hoofdpijn, zwaarmoedigheid en slaapstoornissen.

Daglicht stimuleert de aanmaak van vitamine D wat nodig is voor de opname van calcium en andere mineralen in het bloed en beïnvloedt de productie van het 'slaaphormoon' melatonine. Het verlaagt de bloeddruk en cholesterolspiegel. Daglicht stimuleert het immuunsysteem De kleuren van daglicht zijn belangrijk voor ons lichaam.

Rood is goed voor de doorbloeding, de aanmaak van rode bloedlichaampjes, de ademhaling en zuurstoftoevoer, de stofwisseling en de vruchtbaarheid. Violet zorgt voor evenwicht tussen calcium en fosfor en bevordert de circulatie van het lymfesysteem, de activiteit van de klieren, de aanmaakt van witte bloedlichaampjes en de aanmaak van jodium en ijzer. UV-licht bevordert door omzetting van verscheidene pro-vitaminen de aanmaak van vitamine-D en zorgt voor de juiste hoeveelheid calcium

True-Light is het origineel!
Het is de volspectrum daglichtlamp die in de Verenigde Staten ontwikkeld werd voor ruimtevaarders en bemanning van duikboten die klachten kregen door het gebrek aan daglicht.
De oplossing werd in True-Light volspectrum daglichtlampen gevonden.

Vele merken daglichtlampen proberen de laatste jaren True-Light te evenaren, maar geen enkele evenaart de echte daglichtkleur zoals True-Light! Meer weten? lees meer over True-Light op de informatie pagina's >>

Wilt u advies?

Wij helpen u graag op weg met tips of een advies op maat.

E-mail:

Wij zijn ma t/m vr van 09.00-17.00 uur telefonisch bereikbaar: 0522-473161

Voor zakelijke projecten komen wij  graag bij u langs.