Inloggen
Registreren

Reacties van klanten

Op deze pagina vertellen True Light gebruikers over hun ervaringen.
Bent u ook zo enthousiast over True Light? Laat het ons weten.


Johan schreef

Lampen zijn goed aangekomen. Het licht is echt heel fijn. Nog maals bedankt voor de goede service. Groetjes, Johan muller

Anneke schreef

Ik loop sinds 1987 met oogproblemen, al 6 x geopereerd aan mijn ogen, 1 oog is nu verwijderd. Ik heb moeite met licht. Voor mijn ramen heb ik folie en buiten loop ik met een donkere bril. Toch heb ik nu True-Light lampen binnenshuis en dat gaat heel goed. Ik merk sinds ik de spaarlamp 23 watt in mijn kamer heb dat mijn overgebleven oog minder vermoeid is en ik kan beter zien. Mijn tekenwerk gaat makkelijker en over het algeheel voel ik me er beter bij. Andere mensen met oogproblemen kan ik deze lampen van harte aanbevelen.

M. Mulder schreef

Wij hebben 3 keer een T5 hoogfrequent armatuur met 39 watt TL-buizen laten plaatsen en dan dimbaar. Je draait dus met het weer mee. Daar hebben we ornamenten voor laten plaatsen zodat je de TL-buizen niet ziet zitten. Fantastisch wat dit aan licht geeft, in het echt nóg mooier dan op de foto's. Onwijs goed geadviseerd door Jolanda, echt een professional!!!! Wij zijn heel blij met het resultaat en het natuurlijk daglichteffect wat we hebben gekregen in ons huis!

Bericht van Team True-Light: De foto's van mevrouw Mulder van een voor- en na situatie kunt u terugvinden onder de button: "foto's van klanten".

duivenman schreef

Ik kweek al meer dan 30 jaar postduiven, discussie is er altijd binnen de verenigingen en op de bijeenkomsten wordt er steeds  meer over led gesproken maar ik kan zeggen: al meer dan 20 jaar True-Light buizen en iedereen om me heen die op led overgaat komt er toch op terug.. Het is een investering maar zie eens wat ze aan led uitgeven en de broed loopt dan terug.Geen uv erin en de duiven reageren gelijk.  Als je alles bij elkaar optelt dan ben ik toch goedkoper uit dan die op led overgaan. Ik blijf erbij: je hebt hoogfrequent armaturen met Truelight buizen nodig om de broed op peil te houden.

Marloes schreef

Mijn papegaaien zijn er erg blij mee, ik heb na lang nagedacht te hebben toch maar een armatuur aan het plafond geschroefd want die van mij slopen graag.. Het valt me op dat ze graag op de stok zitten die precies in het midden van de lamp staat, er recht onder, terwijl ze eerder ook op de andere stokken zaten. Ik denk dat dit door het licht komt want verder is er niets gewijzigd.

Ruud pijpers schreef

Met dank aan Elise voor het goede advies, het hangt en ik ben tevreden. Goed zicht, niet te fel, ik voel me er beter bij en heb om 3 uur inderdaad die dip niet meer.

M. Boving schreef

Fijn telefoongesprek gehad, goede uitleg want het is toch een heel bedrag wat je voor een beetje licht neertelt. Maar toch maar gedaan, het voelde als een eerlijk gesprek en ik ben blij dat ik het gedaan heb. Wat een verademing. Heb het in de keuken gehangen en dat is heerlijk, maar nu wil ik het ook in de badkamer, de woonkamer, het is zo fijn om alles goed te kunnen zien en ik voel me echt fitter als ik onder dit licht leef. Zo jammer dat het zo duur is, ik zal het in stappen moeten doen maar toch ben ik nu een blij mens met mijn nieuwe licht!

s. bardat schreef

Ik ben amateurfotograaf, ik ben me bewust van het lichtspectrum, Zonder licht is er geen beeld. Op zoek naar daglichtlamp tussen 5000 en 6500k en het beste RGB-compromis voor de kleuren rood, groen en blauw, vond ik True-Light met een uitstekende IR voor studiofoto's. Helemaal tevreden met de productwaarneming met een IR van 96. Dank je wel, ik raad iedereen aan om Truelight-verlichting te gebruiken.

N. Vaes schreef

Als kunstenaar heb ik twee hoogfrequente armaturen met 58W lampen aangeschaft, en ze maken hun naam volledig waar.

Een hoogwaardig product, een snelle en correcte levering, en de klantenservice is ook perfect. 

Een absolute aanrader!

E. Clarenc schreef

Net alle lampen vervangen door de True-Light lampen. Inderdaad heel ander gezicht, veel rustiger licht, lekker licht, heerlijk natuurlijk. Blij!!

Wilt u advies?

Wij helpen u graag op weg met tips of een advies op maat.

E-mail:

Wij zijn ma t/m vr van 09.00-17.00 uur telefonisch bereikbaar: 0522-473161

Voor zakelijke projecten komen wij  graag bij u langs.