Inloggen
Registreren

Om een goede indruk van True-Light volspectrum daglicht lampen te kunnen krijgen, hebben wij voor u 2 video's bij Nederlandse klanten gemaakt.
De linker video is in de werkomgeving en de rechter video is meer gericht op de woonomgeving. U hoeft alleen op de "play" knop te drukken om het verschil  tussen standaard licht en de True-Light daglicht lamp te kunnen zien!


True-Light voor uw werkomgeving

True-Light voor uw woonomgeving

Het belang van daglicht: mensen zijn vrolijker als de zon schijnt!

Daglicht, en met name zonlicht heeft een positieve werking op alle levende organismen. Het beïnvloedt het biologisch ritme van mens, dier en plant. Alles wat leeft heeft daglicht nodig!
True-Light is de originele lichttherapie lamp.

Wat is daglicht?

Licht is reflectie. Het enige wat wij  van licht  kunnen zien is de bron en het vlak waar het licht kan reflecteren. Daglicht verandert voortdurend van sterkte, terwijl de kleur (het spectrum) van het licht  steeds van samenstelling verandert. Een koude winterdag is blauwig van kleur, een warme zomerdag is roder van kleur, toch is het beide daglicht. True-Light is de originele daglichtlamp.

Lees meer: Wat is daglicht?

 

Al jaren adviseren arbeidsdeskundigen en verzekeringsmaatschappijen daglichtlampen met de juiste kleurtemperatuur: 5500 kelvin- True-Light!

Hieronder een onderzoek dat TNO in opdracht van Movir heeft uitgevoerd en een artikel van een arbeidsdeskundige over het belang van goed licht. Dit is een onafhankelijk onderzoek waar True-Light op geen enkele wijze in betrokken is geweest, behalve dat de lampen door de onafhankelijke onderzoekers getest zijn en hun oordeel in onderstaand onderzoek beschreven is.

pdf buttonZicht op licht - onderzoek TNO

pdf buttonGoed licht zorgt voor meer dan goed zicht

Meer specifieke informatie over werkplekverlichting volgens norm NEN-EN 12464-1:2011 kunt u hier lezen: https://www.daglichtlampenvergelijken.nl/werkplekverlichting

Wilt u meer technische informatie over daglichtlampen of onze referenties?  Dan zijn deze sites interessant voor u:

https://www.daglichtlampenvergelijken.nl/

https://www.naturalite.nl/referenties/onderzoek

https://www.naturalite.nl/referenties/nieuwsartikelen

https://www.naturalite.nl/referenties

Een interessant boek om te lezen is: Licht, geneeskunst van de toekomst van Dr. Jacob Liberman- ISBN 90-202-4298-9.   Hierin wordt  True-Light ook besproken, in Amerika is True-Light bekend onder de naam Vita-Lite.

 

Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van verlichting, maar wat is voor uw situatie precies het beste?
Wij helpen u graag op weg met tips of een advies op maat.

Voor zakelijke projecten kunt u een afspraak maken met één van onze lichtadviseurs.

    Telefoon: 0522-473161
    Mail: