Inloggen
Registreren

Op deze pagina ziet u foto's van klanten die duidelijk het verschil laten zien tussen geen bijverlichting of standaard verlichting en True-Light verlichting. Wilt u uw foto's ook op deze pagina? U kunt ze opsturen naar

Steeds meer arbeidsdeskundigen hechten een groot belang aan daglicht op de werkvloer. Lang niet alle werkplaatsen hebben voldoende ramen. Stijgende ziekteverzuimcijfers geven aan dat een gezond werkklimaat van optimaal belang is. Dit erkent ook FNV Bondgenoten. Zij vindt dat iedereen recht heeft op voldoende daglicht tijdens het werk.

Winterdepressie?  Haal het daglicht in huis!

depressie

3% van de bevolking tussen 18 en 65 jaar heeft aangegeven last te hebben van ernstige depressie als gevolg van een tekort aan licht tijdens de winterperiode.

Veel diersoorten zijn enorm gebaat bij gebruik van True-Light volspectrum daglichtlampen.  Juist omdat de werkelijke verhouding van daglicht in True-Light lampen zit.

zonlicht

Truelightdaglichtlampen.nl is een webshop van Naturalite Benelux BV, Importeur  Benelux  van True-Light volspectrum daglichtlampen

Hierdoor hebben wij veel ervaring in diverse branches waarover u meer informatie vindt op de volgende pagina's.

 


foto door Gerald Peterson.

stal-daglicht

Wilt u advies?

Wij helpen u graag op weg met tips of een advies op maat.

E-mail:

Wij zijn ma t/m vr van 08.30-17.00 uur telefonisch bereikbaar: 0522-473161

Voor zakelijke projecten komt één van onze lichtadviseurs graag bij u langs.