Inloggen
Registreren

True-Light ledpaneel 120x30 cm

ledpaneel.jpg_product_product
True-Light ledpaneel 120x30 cm True-Light ledpaneel 120x30 cm
€ 211,75
Dimbaar
Opbouwset
Beschrijving

Professioneel led armatuur, uniek in kleurechtheid met een waarde van CRI 98, dit geeft 98% van het echte daglicht!

True-Light Inbouw ledpaneel 36 watt
Afmeting: 120 x 30 cm.
Volspectrum daglichtkleur 5500 kelvin.
Lichtopbrengst : 4320 lumen
Lumen per watt: 120 l/w
Kleurechtheid : CRI 98

Download :  True-Light ledpaneel informatie

 
Dit ledpaneel True-Light heeft een witte aluminium rand, de afdekplaat is opaal. Door de opaalplaat wordt het licht gelijkmatig verdeeld. Het paneel is 120 x 30 cm. Het past direct in een systeemplafond maar is met een opbouwset ook bijzonder geschikt voor de thuiswerkplek boven het bureau. Met het opbouwset kunt u het paneel aan de muur of aan het plafond bevestigen.

Het is voorzien van een hoge kwaliteit leddriver waardoor het licht flikkervrij is en voldoet aan de Europese normen. De gemiddelde levensduur is 50.000 branduren. Dankzij de energiezuinige ledchip is het product energiezuinig en onderhoudsvriendelijk. 


Het is een professioneel paneel en wordt standaard zonder stekker geleverd zodat het aangesloten kan worden op uw netwerk. Certificaten: CE, ROHS, TUV - 5 jaar garantie.

Dimbaar.
Dit paneel is ook dimbaar leverbaar, het wordt dimbaar geleverd met een afstandsbediening én snoer en stekker. U hoeft hierbij géén muurdimmer te laten aanleggen. Het paneel is compleet 'plug and play". De panelen zijn geschikt voor een systeem plafond of u kunt ze met een opbouwframe bevestigen.

Het paneel is ook  dimbaar 1-10 volt verkrijgbaar. Deze dimbare driver koopt u apart aan en treft u onder "armaturen- overige produkten" aan. U heeft hierbij dan nog  wel een led muurdimmer nodig.

Het paneel is ook Dali dimbaar verkrijgbaar. DALI staat voor Digital Addressable Lighting Interface. Het is een internationale standaard voor communicatie tussen lichtregelaars en lichtbronnen waarmee je het hele verlichtingssysteem kunt regelen. Voor meer informatie:  

Om het verschil tussen een daglichtpaneel van 98% en 80% te laten zien, hebben wij 2 foto's gemaakt. De eerste is een True-Light paneel met een CRI van 98 en de tweede een standaard daglichtpaneel met een CRI van 80. U ziet dat de producten met een CRI van 80 een groeninge uitstraling krijgen, hoewel het licht voor het oog wel helder lijkt als het aan is. 

fullsizeoutput 1733True-Light daglicht paneel met CRI van 98.

fullsizeoutput 1735Standaard daglichtpaneel met CRI 80.

 

True-Light Spectrum meting:

 Panel_8436_2.pngPanel_8436_3.png

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Wilt u advies?

Wij helpen u graag op weg met tips of een advies op maat.

E-mail:

Wij zijn ma t/m vr van 09.00-17.00 uur telefonisch bereikbaar: 0522-473161

Voor zakelijke projecten komen wij  graag bij u langs.