Inloggen
Registreren

Flikkervrij, prikkelvrij inbouwarmatuur

vliegers1.jpg_1
Flikkervrij, prikkelvrij inbouwarmatuur Flikkervrij, prikkelvrij inbouwarmatuur Flikkervrij, prikkelvrij inbouwarmatuur Flikkervrij, prikkelvrij inbouwarmatuur Flikkervrij, prikkelvrij inbouwarmatuur
€ 369,00
Beschrijving

Voor ruimtes waar rustgevend licht van belang is, zoals scholen of instelingen met prikkelvrije ruimtes, hebben wij speciale armaturen ontwikkeld. Met 25 jaar ervaring kunnen we vaststellen dat deze armaturen met de juiste lichtbron voor rustgevend licht zorgen.

Dit zijn inbouwarmaturen met een inbouwdiepte van 12 cm. 
Ze zijn zo hoog omdat dit belangrijk is: hierdoor is de lichtbron niet waar te nemen in het armatuur en dit zorgt voor rustig licht. Ze worden aangestuurd door een hoogwaardig electronisch voorschakelapparaat dat zorgt voor flikkervrij, trillingsvrij en prikkelvrij licht. Het armatuur geeft geen meetbare electromagnische velden. Er gaan 4 daglichtlampen van 14 watt in, deze worden meegeleverd. Dit geeft een mooi diffuus, maar duidelijk en gezond daglicht met een goede lichtopbrengst van 3700 lumen per armatuur.  

Wij hebben hierbij specifiek voor T5 tl lampen gekozen omdat deze bijzonder energiezuinig zijn en geen netvervuiling afgeven zoals led verlichting doet. Bovendien is er met ledlampen niet zo' n trillingsvrij licht te bereiken dan met de  gebruikte tl-lampen.

De foto platen zijn gemaakt van 3 mm dik acryl en de foto is in hoogglans op de achterzijde gedrukt waardoor  de platen makkelijk schoon te maken zijn. De armaturen worden in eigen beheer geproduceerd, zijn stofdicht en geschikt om in te bouwen.Dit kan in een  60x60 systeemplafond of in een gips- of houten plafond.

De armaturen kunnen ook met een opaalplaat geleverd worden i.p.v. een foto.

 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Wilt u advies?

Wij helpen u graag op weg met tips of een advies op maat.

E-mail:

Wij zijn ma t/m vr van 09.00-17.00 uur telefonisch bereikbaar: 0522-473161

Voor zakelijke projecten komen wij  graag bij u langs.