Inloggen
Registreren

Techlite

IMG_5166.jpg_product
Techlite Techlite
€ 2550,00
Lampen
Beschrijving

Deze U-vorm is door Naturalite ontworpen om een optimale verlichting zonder schaduwvorming op de werkplek te krijgen. Dit armatuur wordt gebruikt door conservatoren en restaurateurs van universiteiten en musea, maar ook in de branches die met een behandelstoel of -tafel werken. De lichtoutput van de volspectrum daglichtlampen van True-Light  in combinatie met het directe- en indirect licht van de U-vorm geeft het perfecte lichtbeeld voor deze beroepen. 

Het armatuur bestaat uit 3 armen met ieder 4 stuks T5 - 35 watt fosfor lampen of 30 watt led lampen. Het is gepoedercoat in ral 9010 ( wit). De lumen output is 30.000 lux met de fosforlampen en 42.000 lux met de led lampen. Dit geeft 1000 of 1500 lux op werkhoogte, afhankelijk van de afhang hoogte.  De verhouding directe verlichting/indirecte verlichting is bij dit armatuur optimaal. Hierdoor wordt de hele ruimte egaal  en zonder schaduw op de werkplek verlicht.  

Dit armatuur voldoet aan de aanbevelingen van TNO- "zicht op licht" voor goed werklicht en voldoet aan de ARBO normen. Het armatuur is onderdeel geweest van een onafhankelijk onderzoek dat TNO in opdracht van Movir heeft uitgevoerd. Tevens wordt het besproken in een artikel van een arbeidsdeskundige over het belang van goed licht. Dit is een onafhankelijk onderzoek waar True-Light op geen enkele wijze in betrokken is geweest, behalve dat de lampen door de onafhankelijke onderzoekers getest zijn en hun oordeel in onderstaand onderzoek beschreven is.

 pdf buttonZicht op licht - onderzoek TNO

pdf buttonGoed licht zorgt voor meer dan goed zicht

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw werkruimte. Wij geven u graag advies!   

Dit is een adviesproduct en valt onder de zakelijke voorwaarden B2B.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Wilt u advies?

Wij helpen u graag op weg met tips of een advies op maat.

E-mail:

Wij zijn ma t/m vr van 09.00-17.00 uur telefonisch bereikbaar: 0522-473161

Voor zakelijke projecten komen wij  graag bij u langs.