Inloggen
Registreren

Flikkervrij inbouwarmatuur

vliegers4.jpg_1
Flikkervrij inbouwarmatuur Flikkervrij inbouwarmatuur
€ 298,99
Maat
Beschrijving

Voor ruimtes waar stillicht, of rustgevend licht, van belang is hebben wij speciale armaturen ontwikkeld. Met 25 jaar ervaring kunnen we vaststellen dat deze armaturen met de juiste lichtbron voor stillicht - en daardoor rustgevend licht zorgen.

Dit armatuur is niet alleen geschikt voor scholen of instellingen met prikkelvrije ruimtes, maar ook voor fotografen die stillicht nodig hebben om goed te kunnen presteren.

Dit zijn inbouwarmaturen met een inbouwdiepte van 12 cm. Ze zijn zo hoog omdat dit belangrijk is: hierdoor is de lichtbron niet waar te nemen in het armatuur. Ze worden aangestuurd door een hoogwaardig electronisch voorschakelapparaat dat zorgt voor flikkervrij, trillingsvrij en prikkelvrij licht. Het armatuur geeft geen meetbare electromagnische velden. Er gaan 4 daglichtlampen van 14 watt in. Dit geeft een mooi diffuus, maar duidelijk en gezond daglicht met een goede lichtopbrengst van 3700 lumen per armatuur.  Wij hebben hierbij specifiek voor T5 tl lampen gekozen omdat deze bijzonder energiezuinig zijn en geen netvervuiling afgeven zoals led verlichting doet. Bovendien is er met ledlampen niet zo' n trillingsvrij licht te bereiken dan met de  gebruikte tl-lampen.

De platen zijn van 3 mm dik acryl en de foto is in hoogglans op de achterzijde van de plaat gedrukt waardoor hij makkelijk schoon te maken is.

De armaturen worden in eigen beheer geproduceerd, zijn stofdicht en geschikt om in te bouwen.
Dit kan in een  60x60 systeemplafond of in een gips- of houten plafond.

Hoe werkt het?

* Dit specifieke armatuur is 12 cm hoog. 
Dit is belangrijk omdat hierdoor de lichtbron niet te zien is. Het armatuur heeft een hoogwaardig evsa element waardoor het licht prikkelvrij en flikkervrij aangestuurd wordt. 

* In het armatuur gaan 4 True-Light volspectrum daglichtlampen. 
 
* Vervolgens kiest u een afdekplaat. 
Dit kan een neutrale opaalplaat zijn of een rustgevende  fotoplaat. Wij hebben een aantal standaard fotoplaten die uit ervaring goed werken, maar ook de opaalplaat is op voorraad. Dit is een adviesprodukt, neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op om de keuze te bespreken.

De prijzen zijn altijd inclusief armatuur, snoer met stekker, lichtbron en verzending.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden : 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Wilt u advies?

Wij helpen u graag op weg met tips of een advies op maat.

E-mail:

Wij zijn ma t/m vr van 09.00-17.00 uur telefonisch bereikbaar: 0522-473161

Voor zakelijke projecten komen wij  graag bij u langs.