Inloggen
Registreren

True-Light opbouw led 62x62 cm

opbouwledTrue-Light62x622.png
€ 235,00
Dimbaar
Beschrijving

Professioneel led armatuur, uniek in kleurechtheid met een waarde van CRI 98, dit geeft 98% van het echte daglicht. Dit paneel is groter dan een standaard paneel, 62x62 cm en wordt met  een wit opbouwframe geleverd. Dit grotere paneel geeft een mooi diffuus daglicht weer.

True-Light Inbouw ledpaneel 36 watt.
Volspectrum daglichtkleur 5500 kelvin. 
Lichtopbrengst : 4320   lumen
Lumen per watt:  120 l/w
Kleurechtheid : CRI 98
Gem. levensduur: 60.000 uren
EIN norm 2021: L90B50

Download: True-Light ledpaneel informatie

Dit  ledpaneel True-Light heeft een witte aluminium rand, de afdekplaat is opaal. Door de  opaalplaat wordt het licht gelijkmatig verdeeld. Het paneel is 62x62 cm en wordt met opbouw frame geleverd. Het is voorzien van een hoge kwaliteit leddriver waardoor het licht flikkervrij is en voldoet aan de Europese normen.  Dankzij de energiezuinige ledchip is het product energiezuinig en onderhoudsvriendelijk. 


Het is een professioneel paneel en wordt standaard zonder stekker geleverd zodat het aangesloten kan worden op uw netwerk.
5 Jaar garantie.

Dimbaar.
Dit paneel is ook dimbaar leverbaar. Het wordt dimbaar geleverd met een afstandsbediening én snoer en stekker. U hoeft hierbij géén muurdimmer te laten aanleggen. Het paneel is compleet 'plug and play". Als de stekker van het snoer afgeknipt wordt vervalt de garantie op de dimbare driver. Daarom adviseren wij een plat stopcontact op uw centraaldoos te zetten. Hier kan de stekker in en dit valt weg achter het led paneel.

Wilt u advies?

Wij helpen u graag op weg met tips of een advies op maat.

E-mail:

Wij zijn ma t/m vr van 09.00-17.00 uur telefonisch bereikbaar: 0522-473161

Voor zakelijke projecten komen wij  graag bij u langs.