Inloggen
Registreren

Reacties van klanten

Op deze pagina vertellen True Light gebruikers over hun ervaringen.
Bent u ook zo enthousiast over True Light? Laat het ons weten

U kunt ook onze referenties bekijken op www.naturalite/nl/referenties


N. Vaes schreef

Als kunstenaar heb ik twee hoogfrequente armaturen met 58W lampen aangeschaft, en ze maken hun naam volledig waar.

Een hoogwaardig product, een snelle en correcte levering, en de klantenservice is ook perfect. 

Een absolute aanrader!

E. Clarenc schreef

Net alle lampen vervangen door de True-Light lampen. Inderdaad heel ander gezicht, veel rustiger licht, lekker licht, heerlijk natuurlijk. Blij!!

S. Dralans schreef

Ik heb vandaag de lampen ontvangen en ik kan eerlijk zeggen dat ze door 29 exotische vogeltjes meer dan goedgekeurd zijn. Het is inderdaad een heel aangenaam licht. Met vriendelijke groeten, Stephanie Dralans

Joelle schreef

Prettige uitleg aan de telefoon, de site waar ik naar verwezen werd voor nog meer info die ik rustig kon nalezen vond ik een verademing. daglichtlampenvergelijken.nl ; makkelijk te lezen en nu heb ik een goede keus kunnen maken.

MTS schreef

Heb het vorige week in mijn melkput gehangen, 8 stuks 58 watt. Inderdaad, ik ga met plezier melken en voel met goed. Beveel het iedere collega aan.

lucienne schreef

Met dank aan Anna voor een goed lichtplan en duidelijke offerte voor ons kantoor. We zijn erg tevreden met het resultaat!

Katja schreef

Weg dip, ik werk gewoon met dit licht boven mijn bureau en voel me fit en vrolijk! Had ik eerder moeten weten...

mar brink schreef

kreeg advies dat ik opgevolgd heb, het leek me wat veel maar idd is het helemaal goed zoals het nu hangt. Dank voor het advies, het klopt :))

J. Beentjes schreef

Ik ben niet alleen erg vriendelijk geholpen, maar vooral vond ik het advies erg kundig. Voor het eerst snapte ik als leek wat men bedoelde met al die termen, het werd in jip en janneke taal aan mij uitgelegd! Fijn, ik ben erg tevreden met mijn aankoop en zal het zeker rond vertellen. Vriendelijk dank voor het fijne telefonische contact.

M. Harmsen schreef

Er werd mij gevraagd een berichtje te plaatsen als ik tevreden was omdat zo weinig mensen dit doen. Ik kan zeggen: wat een verademing! Het pas augustus en ik voel nu al de dip aankomen. Normaal begint dit pas in november , ondanks van die lichtboxen waar ik iedere ochtend voor zat. Het zal wel door de slechte zomer komen. Na advies van de juffrouw van dit bedrijf heb ik een 2x80 watt lamp boven mijn bureau gehangen. Héél veel licht- en héél veel rust in mijn hoofd en géén winterdip gevoelens meer! Ik kan het iedereen aanraden- waarom weet ik dit pas na 64 jaar! Uw bedrijf zou moeten adverteren zodat het meer bekend wordt!