Inloggen
Registreren

Reacties van klanten

Op deze pagina vertellen True Light gebruikers over hun ervaringen.
Bent u ook zo enthousiast over True Light? Laat het ons weten

U kunt ook onze referenties bekijken op www.naturalite/nl/referenties


M. Boving schreef

Fijn telefoongesprek gehad, goede uitleg want het is toch een heel bedrag wat je voor een beetje licht neertelt. Maar toch maar gedaan, het voelde als een eerlijk gesprek en ik ben blij dat ik het gedaan heb. Wat een verademing. Heb het in de keuken gehangen en dat is heerlijk, maar nu wil ik het ook in de badkamer, de woonkamer, het is zo fijn om alles goed te kunnen zien en ik voel me echt fitter als ik onder dit licht leef. Zo jammer dat het zo duur is, ik zal het in stappen moeten doen maar toch ben ik nu een blij mens met mijn nieuwe licht!

s. bardat schreef

Ik ben amateurfotograaf, ik ben me bewust van het lichtspectrum, Zonder licht is er geen beeld. Op zoek naar daglichtlamp tussen 5000 en 6500k en het beste RGB-compromis voor de kleuren rood, groen en blauw, vond ik True-Light met een uitstekende IR voor studiofoto's. Helemaal tevreden met de productwaarneming met een IR van 96. Dank je wel, ik raad iedereen aan om Truelight-verlichting te gebruiken.

N. Vaes schreef

Als kunstenaar heb ik twee hoogfrequente armaturen met 58W lampen aangeschaft, en ze maken hun naam volledig waar.

Een hoogwaardig product, een snelle en correcte levering, en de klantenservice is ook perfect. 

Een absolute aanrader!

E. Clarenc schreef

Net alle lampen vervangen door de True-Light lampen. Inderdaad heel ander gezicht, veel rustiger licht, lekker licht, heerlijk natuurlijk. Blij!!

S. Dralans schreef

Ik heb vandaag de lampen ontvangen en ik kan eerlijk zeggen dat ze door 29 exotische vogeltjes meer dan goedgekeurd zijn. Het is inderdaad een heel aangenaam licht. Met vriendelijke groeten, Stephanie Dralans

Joelle schreef

Prettige uitleg aan de telefoon, de site waar ik naar verwezen werd voor nog meer info die ik rustig kon nalezen vond ik een verademing. daglichtlampenvergelijken.nl ; makkelijk te lezen en nu heb ik een goede keus kunnen maken.

MTS schreef

Heb het vorige week in mijn melkput gehangen, 8 stuks 58 watt. Inderdaad, ik ga met plezier melken en voel met goed. Beveel het iedere collega aan.

lucienne schreef

Met dank aan Anna voor een goed lichtplan en duidelijke offerte voor ons kantoor. We zijn erg tevreden met het resultaat!

Katja schreef

Weg dip, ik werk gewoon met dit licht boven mijn bureau en voel me fit en vrolijk! Had ik eerder moeten weten...

mar brink schreef

kreeg advies dat ik opgevolgd heb, het leek me wat veel maar idd is het helemaal goed zoals het nu hangt. Dank voor het advies, het klopt :))