Inloggen
Registreren

Het belang van daglicht: mensen zijn vrolijker als de zon schijnt!

Daglicht, en met name zonlicht heeft een positieve werking op alle levende organismen. Het beïnvloedt het biologisch ritme van mens, dier en plant. Alles wat leeft heeft daglicht nodig!
Met True-Light heeft u de originele volspectrum daglichtlamp gevonden, geen enkel ander merk komt zo dicht bij de echte daglicht kleur. True-Light is dan ook de originele lichttherapie lamp.

Om een goede indruk van True-Light volspectrum daglicht lampen te kunnen krijgen, hebben wij voor u 2 video's voor u gemaakt.
De linker video is in de werkomgeving en de rechter video is meer gericht op de woonomgeving. U hoeft alleen op de "play" knop te drukken om het verschil  tussen standaard licht en de True-Light daglicht lamp te kunnen zien!


True-Light voor uw werkomgeving

True-Light voor uw woonomgeving

Wat is daglicht?

Licht is reflectie. Het enige wat wij  van licht  kunnen zien is de bron en het vlak waar het licht kan reflecteren. Daglicht verandert voortdurend van sterkte, terwijl de kleur (het spectrum) van het licht  steeds van samenstelling verandert. Een koude winterdag is blauwig van kleur, een warme zomerdag is roder van kleur, toch is het beide daglicht. True-Light is de originele daglichtlamp.

Lees meer: Wat is daglicht?

Wilt u advies?

Wij helpen u graag op weg met tips of een advies op maat.

E-mail:

Wij zijn ma t/m vr van 08.30-17.00 uur telefonisch bereikbaar: 0522-473161

Voor zakelijke projecten komen wij  graag bij u langs.