Inloggen
Registreren

True-Light ledpaneel 60x60 cm

ledpaneel60x605.jpg_1
True-Light ledpaneel 60x60 cm True-Light ledpaneel 60x60 cm True-Light ledpaneel 60x60 cm True-Light ledpaneel 60x60 cm True-Light ledpaneel 60x60 cm True-Light ledpaneel 60x60 cm
€ 211,75
Dimbaar
Pendel ophangset
Opbouwset
Verticale standaardset
Beschrijving

 

 

Professioneel led armatuur, uniek in kleurechtheid met een waarde van CRI 98, dit geeft 98% van het echte daglicht!

True-Light Inbouw ledpaneel 36 watt.
Volspectrum daglichtkleur 5500 kelvin. 
Lichtopbrengst : 4320   lumen
Lumen per watt:  120 l/w
Kleurechtheid : CRI 98

Download: True-Light ledpaneel informatie

Dit  ledpaneel True-Light heeft een witte aluminium rand, de afdekplaat is opaal. Door de  opaalplaat wordt het licht gelijkmatig verdeeld. Het paneel is 595x595 mm en past direct in een systeemplafond 60x60cm. Het is voorzien van een hoge kwaliteit leddriver waardoor het licht flikkervrij is en voldoet aan de Europese normen. De gemiddelde levensduur is 50.000 branduren. Dankzij de energiezuinige ledchip is het product energiezuinig en onderhoudsvriendelijk. 


Het is een professioneel paneel en wordt standaard zonder stekker geleverd zodat het aangesloten kan worden op uw netwerk.
5 Jaar garantie.

Dimbaar.
Dit paneel is ook dimbaar leverbaar. Het wordt dimbaar geleverd met een afstandsbediening én snoer en stekker. U hoeft hierbij géén muurdimmer te laten aanleggen. Het paneel is compleet 'plug and play". 

Het paneel is ook met 1-10 volt dimbaar verkrijgbaar. Deze driver koopt u apart bij "overige producten. U heeft dan ook nog een led muurdimmer nodig om de panelen aan te sturen.

Het paneel is ook Dali dimbaar verkrijgbaar. DALI staat voor Digital Addressable Lighting Interface. Het is een internationale standaard voor communicatie tussen lichtregelaars en lichtbronnen waarmee je het hele verlichtingssysteem kunt regelen. Voor meer informatie:  

De panelen zijn geschikt voor een systeem plafond maar er zijn extra manieren om het paneel te bevestigen, alle opties zijn met foto te zien onder "overige producten":

* Pendelen, een pendelset is apart verkijgbaar. De driver komt dan bovenop het ledpaneel te liggen, kies voor "pendelset".
* Als opbouwarmatuur installeren. Dit raam is apart verkrijgbaar en is 5 cm hoog, kies voor "opbouwset". Kan aan de muur of het plafond bevestigd worden.
* Verticaal schuin zetten. Met 2 plakbare standaards die u achterop de led plakt komt het ledpaneel verticaal schuin te staan, kies voor "verticale standaardset". 
 

Om het verschil tussen een daglichtpaneel van 98% en 80% te laten zien, hebben wij 2 foto's gemaakt. De eerste is een True-Light paneel met een CRI van 98 en de tweede een standaard daglichtpaneel met een CRI van 80. U ziet dat de producten met een CRI van 80 een groeninge uitstraling krijgen, hoewel het licht voor het oog wel helder lijkt als het aan is. 

fullsizeoutput 1733True-Light daglicht paneel met CRI van 98.

fullsizeoutput 1735Standaard daglichtpaneel met CRI 80.

 

True-Light spectrum meting:

Panel_8436_2.pngPanel_8436_3.png

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Wilt u advies?

Wij helpen u graag op weg met tips of een advies op maat.

E-mail:

Wij zijn ma t/m vr van 09.00-17.00 uur telefonisch bereikbaar: 0522-473161

Voor zakelijke projecten komen wij  graag bij u langs.