Inloggen
Registreren

TL-buizen 26 mm T8

De True-Light ledlampen hebben een kleurtemperatuur van 5500 kelvin, een kleurechtheid van 96% (CRI) en de tubes zelfs van 98% (CRI). Dit betekent dat ze 98% van de kleurechtheid van daglicht hebben. Dat is uniek. Kleurcode in Nederland: 955.

Deze buizen hebben een diameter van 26 mm en worden ook wel T8 buizen genoemd, omdat de diameter in inches 8/8 inch is. De buizen kunnen in bestaande armaturen gebruikt worden, of u kunt ze in hoogfrequent armaturen gebruiken. Dit heeft als voordeel dat u energiebesparend werkt. De lampen zijn dimbaar, maar de eerste 100 branduren mogen de lampen niet gedimd worden. Anders komen ze niet goed op lichtkleur.

Als u wilt weten welke buis u in uw eigen armatuur kunt gebruiken, hoeft u alleen naar het wattage te kijken. Het wattage is gekoppeld aan de lengte.

True-Light zijn volspectrum daglichtlampen, inclusief uva en uvb en hebben 100 branduren nodig om volledig op lichtkleur en lichtopbrengst te komen. De buizen hebben een lange gemiddelde levensduur van 25.000 uren en worden in Europa geproduceerd.

Wilt u advies?

Wij helpen u graag op weg met tips of een advies op maat.

E-mail:

Wij zijn ma t/m vr van 09.00-17.00 uur telefonisch bereikbaar: 0522-473161

Voor zakelijke projecten komen wij  graag bij u langs.