Inloggen
Registreren

TrueLightdaglichtlampen.nl is een onderdeel van Naturalite Benelux BV ; https://www.naturalite.nl

 

   
Vestigings adres KvK:
Ruinerdijk 20
7964 KW Ansen
Nederland ( geen bezoekadres)

Telefoon: +31(0)522-473161 
  Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 08.30 t/m 17.00 uur  bereikbaar.

E-mail:

Gegevens: Kamer van Koophandel: 52846962
BTW nummer: 850627266B01
Bankrekeningnummer: 11.49.47.325  t.n.v. NaturaLite Benelux BV
IBAN: NL14RABO0114947325
BIC: RABONL2U

 

Alle prijzen in deze webwinkel zijn inclusief 21 % BTW.

Wat nemen wij niet retour
Op maat gemaakte armaturen zoals armaturen waar op uw verzoek een snoer aangezet is, armaturen die voor u dimbaar gemaakt zijn of armaturen die voor u in de door u gewenste kleur gespoten zijn. Hier zit altijd een levertijd op.

Verzendkosten
Wij besteden veel aandacht aan het verpakken van onze artikelen om er voor te zorgen dat uw bestelling met DPD transport onbeschadigd bij u arriveert.
Voor Nederland bedragen de verzend- en verpakkingskosten  € 8.50 inclusief BTW. 
Voor België en Luxemburg bedragen deze verzend- en verpakkingskosten € 14,52 incl. BTW.
Bestelt u echter voor € 250,- incl. BTW,  dan hoeft u géén verzendkosten te betalen.

Verzending
Uw bestelling wordt  na ontvangst van de betaling verzonden, mocht dit niet mogelijk zijn krijgt u een email bericht over de leverdatum. Zodra uw bestelling klaar staat voor transport krijgt u van ons per email een track&trace nummer zodat u uw bestelling kunt volgen.
U kunt hiermee ook de levertijd, de leveringsdag of het afleveradres wijzigen. U kunt ook het pakket ook laten afleveren bij een afhaalpunt bij u in de buurt. U kunt uw telefoonnummer invullen bij uw naw gegevens, het liefst uw mobiele nummer. Dit nummer wordt alleen gebruikt als er iets met uw bestelling of het pakket is.

Afhalen
U krijgt zodra uw bestelling aan de transporteur wordt aangeboden een Track&Trace code per email toegestuurd.  Deze T&T code kunt u gebruiken om het aflever adres te wijzigen in een afhaalpunt bij u in de buurt.

Controle bij aflevering
Wij verzoeken u de bestelling direct na levering te controleren. Bij afwijking van de bestelling verzoeken wij u dit binnen 24 uur na ontvangst aan ons te melden om voor vervanging in aanmerking te komen.

Garantie
Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie van een jaar. Op True-Light daglichtlampen ontvangt u zelfs 2 jaar garantie.

Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij u graag zo snel mogelijk van een passende oplossing. U kunt dan de kapotte lamp met een kopie van de factuur in de doos aan ons retourneren. De garantieperiode gaat in op de factuurdatum.
Indirecte kosten, zoals de portokosten voor het terugsturen van het artikel,  veroorzaakt door het buitenbedrijf zijn van het defecte artikel, komen niet voor vergoeding in aanmerking.

Breuk bij levering
De producten die verstuurd worden zijn door ons met zorg verpakt. Hoewel dit de kans op breuk enorm verkleint, komt breuk heel soms toch voor. Bij levering van de zending vragen wij u de zending te accepteren en te controleren. Indien er breuk geconstateerd wordt verzoeken wij u dit binnen 24 uur na ontvangst aan ons  te melden om voor vervanging in aanmerking te komen.

Betaalmogelijkheden 
In onze webwinkel kunt u betalen door middel van: Vooruitbetaling, Ideal, Creditcard, Maestro, Visa, Vpay, Mister Cash.

Herroepingstermijn en retourkosten
U heeft 14 dagen de tijd om de ontvangen producten zonder opgaaf van redenen te retourneren, te beginnen op de dag van levering van de producten. Tijdens deze termijn [de zichttermijn] dient u  zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U zult het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken, voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Als u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, zult u het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ons retourneren, conform de door ons bovenstaande verstrekte redelijke en duidelijk instructies. We zullen het volledige aankoopbedrag terugbetalen, inclusief de berekende verzendkosten. Mocht u een deel van de bestelling terugsturen, worden er geen verzendkosten vergoed. De verzendkosten voor het terugsturen van de producten zijn voor uw rekening.
De wet koop op afstand geldt voor consumentenaankopen. Voor zakelijke aankopen gelden onze algemene voorwaarden. Voor de terugbetaling hebben we uw bankgegevens nodig. Houd er rekening mee dat het bankrekeningnummer dat u opgeeft, hetzelfde moet zijn als die waar u de betaling aan de webshop mee gedaan heeft om frauduleuze terugbetalingen te voorkomen. Het terugbetalen van de ontvangen producten zal binnen 14 dagen geschieden. 
Om voor vergoeding van de teruggestuurde artikelen in aanmerking te komen dienen uw naw gegevens, het liefst in de vorm van een kopie van de factuur, in de doos van de teruggestuurde artikelen te zitten met daarop uw bankrekeningnummer. Zonder deze gegevens in de doos is het voor ons niet mogelijk om te achterhalen van wie de teruggestuurde artikelen zijn en kunnen wij geen geld retourneren! Retouradres: Naturalite Benelux BV, ruinerdijk 20, 7964 KW te Ansen.