Inloggen
Registreren

Gedegen kennis van kunstmatige daglichtverlichting en een goede klantenservice, daar staan wij voor!

Truelightdaglichtlampen.nl  is de webwinkel voor de Benelux van Naturalite Benelux B.V. ( www.naturalite.nl ).  Wij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in kunstmatige daglichtverlichting en leveren True-Light lampen in de Benelux, Frankrijk, Ierland en het Verenigd Koninkrijk.  Alle bestellingen worden verpakt en verzonden vanuit ons distributiecentrum in Nederland. 

Mocht u hulp nodig hebben bij het vinden van de juiste lampen, dan kunt u met één telefoontje of een e-mail direct in contact komen met ons adviesteam. U kunt vertrouwen op onze kennis van kunstmatige daglichtverlichting.

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0522-473161. E-mailen kan altijd naar

Alle prijzen in deze webwinkel zijn inclusief 21 % BTW.

Betaalmogelijkheden 
In onze webwinkel kunt u betalen door middel van: Vooruitbetaling, Ideal, Creditcard, Maestro, Visa, Vpay, Mister Cash.

Verzendkosten
Wij besteden erg veel zorg en aandacht aan het goed verpakken van onze lampen om er voor te zorgen dat uw bestelling met DPD transport onbeschadigd bij u aankomt. Voor lampen die korter dan een meter zijn, adviseren wij u voor een DPD-shop levering te kiezen. Bestelt u voor minimaal € 250,- incl. BTW, dan betaald u geen verzendkosten.
Nederland
1. levering bij een dpd parcel shop bij u in de buurt met trackingcode  € 6,95 incl. btw: alleen voor lampen van max.1meter!
2. levering aan huis met trackingcode en tijdsindicatie voor pakketten tot 1 meter € 10,25 incl. btw
3. levering aan huis met trackingcode en tijdsindicatie voor pakketten langer dan een meter € 12,95  incl. btw.
België
1levering bij een dpd parcel shop bij u in de buurt met tracking code € 8,20 incl. btw: alleen voor lampen van max. 1 meter!
2. levering aan huis met tracking code en tijdsindicatie  € 13,50  incl. btw.
Luxemburg
Levering aan huis met tracking code en tijdsindicatie € 13,50 incl. btw.

U kunt bij uw bestelling aangeven voor welke optie u kiest. Indien u voor een DPD parcel shop levering kiest, kiezen wij automatisch de dichtst bijzijnde parcelshop voor u.

Wanneer wordt uw pakket verzonden 
Wij streven ernaar om uw bestelling, na ontvangst van de betaling, binnen 3 werkdagen te leveren. Zodra uw bestelling bij ons opgehaald is door de transporteur ontvangt u per e-mail een track&trace nummer zodat u uw bestelling kunt gaan volgen. U kunt uw telefoonnummer invullen bij uw bestelling, deze wordt alleen gebruikt als er iets met uw bestelling of het pakket is.

Breuk bij levering
De producten die verstuurd worden zijn door ons met zorg verpakt. Hoewel dit de kans op breuk enorm verkleint, komt dit heel soms toch voor. Bij levering van de zending vragen wij u de zending altijd te accepteren en daarna te controleren. Indien er breuk geconstateerd wordt verzoeken wij u dit binnen 24 uur na ontvangst aan ons  te melden om voor vervanging in aanmerking te komen. Daarnaast hebben wij om garantie bij breuk te kunnen verlenen, altijd de foto's van de beschadigde verpakking nodig!

Garantie
Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie van een jaar. Op True-Light lampen geven wij  2 jaar garantie. Op de True-Light  ledpanelen 5 jaar. Bij aanspraak op garantie dienen de ledpanelen inclusief driver geretourneerd te worden.

Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer dit niet het geval is, voorzien wij u graag zo snel mogelijk van een passende oplossing. U kunt het kapotte artikel met het ingevulde garantieformulier in de doos aan ons retourneren. De garantieperiode gaat in op de factuurdatum. 

Indirecte kosten, zoals de portokosten voor het terugsturen van het artikel,  veroorzaakt door het buitenbedrijf zijn van het defecte artikel komen niet voor vergoeding in aanmerking.

Om aanspraak op garantie te kunnen maken, dient u het ingevulde garantieformulier in de doos mee te sturen.  Zonder dit formulier bij de teruggestuurde artikelen kunnen wij geen garantieprocedure opstarten!

Garantieformulier True-Light  Retouradres voor garantie: Ruinerdijk 20, 7064 KW Ansen.

Wat nemen wij niet retour
Producten die gepersonaliseerd zijn, bijvoorbeeld omdat er op uw verzoek een snoer aan een armatuur gezet is of het armatuur dimbaar gemaakt is. Los aangekochte elektronische producten, zoals bijvoorbeeld dimmers, evsa's of afstandsbedieningen. Producten waarbij schriftelijk overeengekomen is dat ze niet retour kunnen. 

 

 

Wilt u advies?

Wij helpen u graag op weg met tips of een advies op maat.

E-mail:

Wij zijn ma t/m vr van 09.00-17.00 uur telefonisch bereikbaar: 0522-473161

Voor zakelijke projecten komen wij  graag bij u langs.