Inloggen
Registreren

Herroepingstermijn en retourkosten


De wet koop op afstand geldt voor consumenten aankopen. Als consument heeft u 14 dagen de tijd om de ontvangen producten zonder opgaaf van redenen te retourneren, te beginnen op de dag van levering van de producten. Tijdens deze termijn [de zichttermijn] dient u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U zult het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken, voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Het herroepingsrecht is het recht om te controleren of het gekochte product aan de verwachtingen voldoet. Bij het overgaan tot installatie is deze fase gesloten. Gepersonaliseerde producten worden niet teruggenomen.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Als u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, zult u het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en in de originele verpakking binnen 14 dagen na de melding van herroeping retourneren, conform de door ons bovenstaande verstrekte redelijke en duidelijk instructies. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw annulerings aanmelding terugstorten mits het product reeds in goede orde ontvangen is. Dit houdt in: de onbeschadigde lamp of het onbeschadigde armatuur inclusief alle toebehoren in een complete en onbeschadigde verpakking. Mocht u een deel van de bestelling terugsturen, worden alleen de kosten van de teruggestuurde producten teruggestort. De verzendkosten voor het terugsturen van de producten zijn altijd voor uw rekening.
Voor de terugbetaling hebben we uw bankgegevens nodig. Houd er rekening mee dat het bankrekeningnummer dat u opgeeft, hetzelfde moet zijn als die waar u de betaling aan de webshop mee gedaan heeft om frauduleuze terugbetalingen te voorkomen.

Om voor vergoeding van de teruggestuurde artikelen in aanmerking te komen dient u het ingevulde retourrecht formulier in de doos mee te sturen. Zonder dit formulier in de doos is het voor ons niet mogelijk de herroepingsprocedure op te starten. 
Het retourrecht formulier kunt u hier downloaden: Download Herroepingsformulier

Wilt u advies?

Wij helpen u graag op weg met tips of een advies op maat.

E-mail:

Wij zijn ma t/m vr van 09.00-17.00 uur telefonisch bereikbaar: 0522-473161

Voor zakelijke projecten komen wij  graag bij u langs.