Inloggen
Registreren


Vogels migreren, eekhoorns trekken zich terug in hun nest, zeehonden kweken een extra vetlaag en wat doen wij als het kouder wordt? Weer of geen weer, we zetten een wekker en blijven onszelf naar ons werk slepen. Hoe goed is dat voor de moderne kantoormens?

Zodra het buiten donkerder wordt, zitten we minder lekker in ons vel en wordt er volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) meer verzuimd.

Ziekteverzuim heeft een duidelijk seizoenspatroon: in de herfst en de winter melden werknemers zich vaker ziek dan in de lente en in de zomer.

We zitten veel binnen, krijgen griep en worden verkouden. Vorig jaar bereikten we zelfs een ongekende piek in het aantal ziekmeldingen dat gerelateerd is aan seizoensklachten, bleek eerder uit onderzoek van TNO.

Lees meer: In het donker naar kantoor en naar huis: Hoe erg is dat?

De voordelen op een rijtje:

  • True-Light lampen zijn vrijwel identiek aan het spectrum van natuurlijk daglicht (CRI 96- 1A/ Kleurtemperatuur 5500K).
  • True-Light lampen dragen bij aan het welzijn van mens en dier door het doorlaten van UVA en UVB straling.
  • True-Light lampen stimuleren door de UV straling het immuumsysteem.
  • True-Light activeert de synthese van vitamine D, welke weer nodig is voor de opname van calcium en andere mineralen in het bloed.
  • True-Light helpt u uw winterdepressie te bestrijden, het is de originele lichttherapie lamp.

Lees meer: Waarom True Light volspectrum daglichtlampen?

Wie zich verdiept in licht en onze producten komt een aantal wetenschappelijke termen tegen. Een aantal van deze termen worden hieronder kort uitgelegd.

Lees meer: Terminologie

True-Light volspectrum daglichtlampen zijn volspectrum daglichtlampen die in de Verenigde Staten zijn ontwikkeld als simulatie van daglicht in de ruimtevaart (NASA) en Polaris onderzeeers.

Lees meer: Wat is True Light?

Wilt u advies?

Wij helpen u graag op weg met tips of een advies op maat.

E-mail:

Wij zijn ma t/m vr van 09.00-17.00 uur telefonisch bereikbaar: 0522-473161

Voor zakelijke projecten komen wij  graag bij u langs.